Ledelsescoaching

Ledelsescoaching

Udover samtaleterapi, tilbyder jeg også ledelsescoaching, særligt målrettet mellemledere eller ledere der måske er i deres første lederjob. Der kan være så meget man som ny leder er i tvivl om, og så mange interessenter man som mellemleder skal holde styr på, at udfordringerne kan synes lige dele spændende og uoverskuelige.

Det ved jeg, fordi før jeg blev selvstændig psykolog, var jeg selv i en del år leder i forskellige stillinger i erhvervslivet. Jeg har gået vejen fra supervisor til Country Manager, og har haft op til 80 medarbejdere og 6 mellemledere i reference. Jeg har foruden min psykologuddannelse også en bachelor i ledelse, og jeg er certificeret coach.

Jeg ved derfor både gennem teori, men også fra egen erfaring, hvor ensom det kan føles at være leder, og hvor mangeartede de udfordringer man står overfor, kan være.

Derfor tilbyder jeg forløb med ledelsescoaching, hvor du som leder vil få en tryg og uvildig sparringspartner, og hvor vi to gennem en tillidsbaseret relation, kan afhjælpe de problemstillinger du står overfor.

Vi kan fx arbejde med nogle af følgende tematikker:

  • Personlig udvikling gennem dit ledelsesjob
  • Faglig udvikling som leder
  • Vanskelige samarbejdsrelationer, og hvordan du kan vende dem til din fordel
  • Medarbejderudvikling, herunder de svære medarbejdersamtaler
  • At lede opad, til siden, og alle andre steder hvor du har behov for at yde indflydelse
  • Dine egne karrieremål- og drømme, og hvordan du opnår dem

Eller noget helt syvende, alt efter, hvad der fylder hos dig.

FORLØBET MED LEDELSESCOACHING

Et forløb hos mig starter med en kortlægning af din ledelsesrolle og plads i organisationen. Derefter afdækker vi dine mest presserende bekymringer og udfordringer, de største fordele og støttende elementer ved dit job, dine egne styrker og svagheder, samt hvad du ønsker at opnå gennem vores samtaler.

Vores følgende samtaler foregår efterfølgende ca. hver anden uge, hvor vi har fokus på aktuelle problemstillinger i din hverdag på jobbet. Vi får belyst deres påvirkning på dig, samt dine handlemuligheder, og ikke mindst; hvordan disse taler ind i dine overordede ønskede resultater.

Da man som leder reelt ikke har noget neutralt sted at gå hen med sine udfordringer, oplever de fleste en kæmpe forløsning ved at have en ledelsescoach. Dette skyldes, at man endelig frit fra leveren kan drøfte de ting der virkelig trykker en, helt uden at skulle pakke dem ind i politisk korrekte vendinger. Det fører til en frigørelse af energi, og dermed mere overskud på og til selve jobbet. Du skulle gerne opleve mere glæde og større ro, og din arbejdsgiver en mere effektiv og dygtig leder.

LOKATION OG FINANSERING

Coachingen vil, medmindre andet aftales, finde sted i mine kliniklokaler. Det er min erfaring at det for lederen kan være rart at være i andre rammer end de vante på egen kontor, men skulle det ønskes er det også muligt med coaching over video, telefon eller walk-and-talk, og i visse tilfælde kan udkørsel også aftales.

Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere om forløbet og pris, som jeg altid anbefaler du får finansieret som en del af din ledelsesudvikling gennem din arbejdsgiver, som et billigere og langt mere effektivt alternativ til andre uddannelsesmuligheder. Du - og din arbejdsgiver - får nemlig mere for pengene, når det er lige netop dig personligt der arbejdes intenstivt med, frem for at være del af en større gruppe.

LÆNGDE

Oftest varer et ledelsescoachingforløb 3 - 6 måneder, med 6 - 10 samtaler i perioden. Det korte forløb bliver mere intensivt, hvor man i det lange kan arbejde med problemstillingerne over en længere periode. Det er et temperements spørgsmål, hvilket forløb man foretrækker.

ANDRE ERHVERVSPSYKOLOGISKE YDELSER

Udover ledelsescoaching tilbyder jeg dog også erhvervspsykologiske forløb ude på arbejdspladser, der både kan gå på trivsel i forskellige teams og afdelinger, men også forløb der er målrettet performanceoptimering og effektivisering, som jeg fra min egen tid som leder har bred dokumenteret erfaring med.

Kontakt mig for yderligere information og priser.

Scroll to Top